haq-apa review anda???


huh!!...mkn mcd lg sedap lew

berjalan-jalan di dataran pahlawan sambil ingin meluangkan masa melihat wayang….maka pergilah beli tiket n then tgk baru ada 6org yg beli tiket..berfikiran positif..mungkin cite baru x ramai lg tgk kut…so layan je lah…..

but lastly…arghhhhhhh siyes nyesal g tengok lew…..

haq tidak se’gah’ namanya…arghhh sesungguhnya sedikit kuciwa apabila mengharapkan sesuatu yg gempak namun ntah la xleh nk komen lebih2…tapi agak mendukacitakan…aku tgk trailer bapak nye gempak..skali cerita…da la jalan ceritanya slow…org2 dlm tu pun..mcm pelakon baru nk blajar berlakon…cakap sepatah2…slow..semuanya slow..jalan slow..cakap slow…arghhhh sangat memboringkan… :(…

nasib baik x tertido dalam wayang tu….

so tips2 utk korang yg nak tgk haq tu::::

1-pergi ramai-ramai skit supaya kalau boring bleh borak-borak ngn kawan-kawan…sepertimana bdak kat sebelah aku tadi x berhenti borak sepanjang wayang ….huhu….

2-pastikan anda tidur secukupnya di malam itu…bimbang tertidur dalam wayang je…

3-beli makanan banyak skit…supaya keboringan anda akan terlenyap dek kerana bzz duk makan…sampai terlupa waktu berjalan…

4-make sure korang da gi jenjalan…biar kaki n lutut rasa nak tercabut…baru lah bleh brehat smbil menonton selama hampir 2jam itu….

5-make sure dalam diri anda ditanam sifat cintakan barangan buatan malaysia atau support product filem tempatan..maka anda akan keluar dengan senyuman bukan sumpah seranah ok…

selamat menonton..

mode:: x sabar nk tunggu KONGSI nye tayangan..ari pertama wa da gi tgk…OK….ahaksss

Leave a comment

Filed under -life story-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s