december datang lagi!!!


salam n hye all..

wah xde post pun semenjak december menjelang nih…mgkin kerana da cuti..aku sibuk merehatkan diri…seriously penat menghadapi detik-detik akhir menjadi seorang pelajar di bumi skudai itu…hoho…dengan psm yg x berganjak langsung..mampus la aku..

8 dec 2010 aritu besday aku….tp disebabkan sehari sebelum tu aku memanjakan diri dengan bermandi-manda,happy-happy di ulu yam…so malam tu aku sangat penat…dan lebih malang lagi apabila 8dec tu juga line broadband aku da kena potong…waaaaaaaaaaaaa…sabar je lah…hoho….selamat hari jadi untuk aku…semoga hari-hari mendatang menjadikan aku lebih matang dan tabah menjalani kehidupan..redha menghadapi dugaan yg mendatang….lebih bersikap optimistik dan berdaya saing..chehhhh…kawkakwkawka…

bila december datang lagi..bermaksud kita da di penghujung tahun…wah cepatnya masa berlalu…bagaikan baru semalam aku bercuti sempena raya cina…tapi skang da december..da banjir lagi….bermaksud hanya ada 1 lg sem untuk aku habis bergelar menjadi student…nampaknya hanya ada 1sem je lagi untuk dihabiskan di bumi skudai itu..arghhh banyak betul kenangan…yg x mgkin akan terpadam dari kotak ingatan aku….

hari ni juga bila check result..tgk-tgk result da kuar…aduiii ma….ok lah untuk aku result tuh..kerana aku rasa sem nih aku sgt down..seriously out of control…semuanya bagai hilang punca…cuma ade 1 subjek yg aku rasa terkilan..kenapa x dpt A…tp kena bersyukur la…dah stakat tu je apa yg aku dpt..oklah tu…

hadiah besday dr sorang sahabat…thanks for kakna coz blanja aku mkn mc’d…thanks to all of myfrenz…

thanks haris...

Leave a comment

Filed under -life story-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s