jenis makanan yang akan korang pilih…


salam n hye all..

x sedar sebenarnya da hampir 2.30 pagi tapi mata masih lg x mengantuk…so mengarang sesuatu la dulu..ahaksss.

arini aku nk citer pasal jenis makanan yang akan korang pilih kalau korang kuar hang out…

korang suka pilih makan kfc???cpt,kenyang n mudah…..

 

"kfc" from syarkycrunchy.blogspot.com

atau lebih suka makan mc’d je…ahakss kalau bagi aku plak..ayam mc’d la yg paling best nk compare ngn kfc…more spicy…ahakss

mc' d

ayam goreng kegemaran saya

atau korang adalah penggemar pizza???

 

 

atau…korang adalah penggemar kek???makan secret recipe adalah pilihan korang??

 

chocolate banana

atau…korang adalah peminat marry brown…ayam dia pun best jugak…atau leh makan nasi lemak…

nasi lemak marry brown

ayam goreng marry brown

atau…korang lebih suka western food lalu singgap menjamu selera di mama chops papa grill…

 

 

atau…korang nih jenis orang yang memang suka masakan melayu…seperti tomyam,ikan siakap masak 3 rasa,udang celup tepung bersama nasi putih…best juga tuh….hehe

 

thailand taste

 

atau…korang jenis simple je…makan masakan panas kat kedai-kedai mamak atau melayu…haha

 

nasi goreng berapi...

 

atau….kalau kat bumi skudai nih ayam penyet begitu popular di kalangan mahasiswa2 bumi skudai…ahakss..bleh  jugak makan ayam penyet kan….ahaksss

 

ayam penyet pica from wanmus.com

 

atau…korang penggemar sea food..maka steamboat menjadi pilihan…best juga nih..panas-panas..fuihhh…

 

steamboat

 

atau…….

 

korang tentukan sendiri la korang suka makan apa kan kalau kuar hang out dengan pakwe,awek,kawan-kawan,family…hehehe

12 Comments

Filed under -match and mix-

12 responses to “jenis makanan yang akan korang pilih…

  1. salam sis,
    walau jauh beribu batu, nasi goreng kampung juga yang kupinta….

  2. tapi nasi goreng kampung mmg best….nasi goreng kampung telur mata…ahakss

  3. I luv evrything about .....

    kalau k.ann. lebih suka set nasik.
    mcm tomyam,butter prawn,sayur, udg celup tepung or ikan stim.

    tapi disbbkan masa x mengizinkan. kena la cari fast food.
    minggu ni mkn itu, minggu depan menda lain lak. keke.

    tgk masa tu camne.

  4. hehehee..kak ann…mgkin ramai org pilih fast food sebab cepat n kenyang la jugak…untuk mengisi perut time hang out..ahaksss….

  5. whiteknight

    toru, sedapnyer… wat ak terliur beb tgk gmbo.. bkn dpn mata lg.. hehe
    paling sy suka asam pedas acheh n umai.. hehe.. coz my mum aje terer..
    kedai xder jual.home make konon2.. ehehe!!

  6. whiteknight

    toru, sedapnyer.. hehe paling sy suka asam pedas acheh n umai..
    hehe.. coz my mum aje terer.. kedai xder jual.home make konon2.. ehehe!!

  7. bagus2…mskan mak is the best…ahaks..

  8. whiteknight

    yupp.. i sokong 200%.. hehe..
    apa makanan sabah ek? kuih gelang sabah sedap tau.. =)
    jgn lupa kirim kat aku nati. aku kirim jeruk penang mai kat ko lak.. haha =P

  9. aku x makan jeruk…sy suka amplang…haha…borong amplang banyak2…bestnye…

    i love sabah…

  10. whiteknight

    amplang 2 ape?? mknan sbh kalo xslh kan?
    mesti nk g kudat. i tahu niat u tue.. hehe

  11. yup mknn sabah…nk g kota marudu…hehe

  12. whiteknight

    nk ikot jugak la.. i nk g pulau sipadan.. org kata cantik sgt u.. hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s