blog dengan lagu


 

 

salam n hye all…

sejak 2 menjak nih aku suka sangat menjelajah blog orang…tgk post2 terbaru…blogkelate nih tmpat pertama aku tuju…sbb kat situ terhimpun beribu2 blog anak kelate..macam-macam cerita ada….yang sangat popular sejak 2 menjak nih adalah psl final bola n juga mengundi kat galas,gua musang….tapi aku plak sibuk dengan kerja-kerja disini…sehingga xsempat nk update blog….

sesekali buka blog justkhai untuk melihat cerita terbaru..ataupun bukak  facebook oh media untuk melihat siapa yg berebut nk jadi 1st atau 2nd…dan dibawah2nya akan ade pengomen2 yg mengomen ttg yg 1st n 2nd..jauh lari dr apa yg diupload oleh oh media…kawkakwkakwak…kadang2 semua itu membuatkan aku ketawa sendirian…meriahnya dunia blog…atau sesekali terguris hati kerana ada blog yg menghina…atau ada blog yg melontarkan suara seseolah apa yg diluahkan itu semuanya betul…tanpa melihat pandangan orang lain…ermm..

sesekali aku mengikuti perkembangan politik negara di blog tpu….atau mengisi makanan rohani di blog  mofas sambil berdiskusi bersama kawan-kawan..sesekali bergaduh..kui3x…meriah….walaupun ianya hanya dalam dunia maya yg kadang2 orang kebanyakan x mampu menerima..ada apa berhabisan seharian di depan laptop yang tidak bernyawa itu….ada apa ketawa sorang-sorang….dan sehingga hari ini ma n abah aku pun kadang-kadang pelik….ada apa lah sehinggakan aku begitu sayang ingin tinggalkan laptop…

berbalik pada entry arini adalah blog dengan lagu…sebenarnya aritu pernah baca kat justkhai…pasal khai cakap…buat blog jgn letak lagu yg auto play..orang x suka…hoho…sepanjang 2-3 hari ini…ada lah 2,3 blog yg aku masuk…dorang letak auto play music…memang ia sangat mengganggu bagi aku..huhu..plak2 time tu aku tgh dengar lagu..syok2 tiba ada lagu lain yg mengganggu…baru je semangat nk baca blog tu..aku tutup je…terus ilang minat kerana lagu…huhuhuhuhu…impak yg agak besar bagi aku….

tapi itu style masing2…siapa aku nk komen lebih2..kan xpasal2 plak ade orang cakap…suka hati aku blog aku..kawkakwkakwa…org zaman skang bukan leh tegur lebih2…nnt x pasal2 kita plak yg kena…kui3x…berdiam diri lagi bagus kalau ia x memudaratkan org lain…..

blog dan lagu

ingatkan minggu nih aku ingin menjelajah dunia blog ini..membaca satu demi satu entry…komen satu demi satu blog yang ada…macam-macam kan..menunjukkan perbezaan dan persamaan….ada orang yang sangat berbeza pendapat kita dengannya…sehinggakan kita merasakan sangat geram dan juga rasa nak komen panjang2 kat blog dia…tapi sebagai pengunjung…skadar pandangan umum sudah la…dan ada juga blog yg ada persamaan dengan kita…maksudnya kita suka apa yg dia tulis..kita setuju dengan pandangan dia….hahahahaha..

aku pernah kena maki dengan pemilik blog sbb pandangan aku…hhaahahaha…best jugak…dan ada juga orang yg tiba2 komen kat blog aku…awak sape erk???kenapa komen blog saya….ops…mgkin blog dia utk kawan-kawan je kut….xpe..pasni xkomen da blog dia….

sekian sudah bebelan aku ttg perjalanan dunia blog ini…nanti aku sambung lagi…nk g jb jap…daaaaaa

Leave a comment

Filed under -match and mix-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s