selamat hari lahir -TPC-


salam n hye all…

arini tanggal 19.10.2010…besday si comel taibah yang kini berusia 22tahun…tapi manjanya mengalahkan budak berusia 2tahun…kui3x.happy besday taibah..asal tiba tarikh hari lahir semua orang sibuk mengucapkan selamat hari lahir…adakah insan yang terfikir untuk mengucapkan terima kasih kepada si ibu kerana pernah melahirkan???

selama ini,mama adalah orang yg tidak pernah melupakan besday aku…kawan-kawan yg ucap di dalam facebook,msg..tp setiap tahun walau tanpa sambutan dan hadiah…mama sentiasa menghadiahkan ucapan selamat hari lahir buat aku..thanks mama…seperti kata seorang pensyarah tu…setiap kali hari lahir ank-ank dia..dia akan dapat hadiah..kerana ank2 dia berterima kasih kerana pernah bersabung nyawa melahirkan mereka puluhan tahun dulu…terima kasih ibu….

arini besday parti kat pizza hut taman universiti…buat si comel taibah…meraikan besday selama kitorang 4thun disini..hoho..thanks to all spk’s frenz…jom layan pica sepanjang besday parti…

 

beli kek...

kek tpc

happy besday taibah

 

best!!!

apple twist

sedap...

 

thanks to all…walaupun rancangan ini hampir2 kantoi…tapi berjaya juga akhirnya…ahaks….

32 Comments

Filed under -cerita kampus skudai-

32 responses to “selamat hari lahir -TPC-

  1. taibah

    tima kasih byk semua..syg korg…=)

  2. sama2..syg taibah juga….

  3. whiteknight

    hapie besday taibah.. hehe..
    sedapnya mknan kauorg.. wt sy lapo.. =)
    SPK= sepakat tau.. yay!!

  4. sila-sila makan…jgn segan2 ye cik whiteknight…kui3x…

  5. whiteknight

    sy memg xsegan bab mkn2 nie.. hehe

  6. bagus..itu yg kita mau…

    so skolah mane posting??sabah ke sarawak??

  7. whiteknight

    ngah menunggu surat dari kementerian.. huhu~
    tup tap tup (berdebar2 pulak)hoho!!
    aku vote sabah..hehe

  8. ye sabah 4 u…kui3x…

    xsbrnya nak taw..aku rasa aku plak excited nih…ahakss

  9. whiteknight

    hahaa~nati aku wt sidang akhbar aku dpt negeri maner ek. hehe..

  10. hahahahahha..apa kata ko wat live mcm live bolasepak tu…senang skit…ahakss..

  11. whiteknight

    tula.. ak ingt nk gempak cm live perkhawinan angkasawan pertama.. bru mantopp beb.. lalalala!!

  12. bagus jugak tu…cari sponsor banyak2 skit..hahaha..xpun ko wat live dr klia..ms nk terbang g sabah tu kan…

  13. whiteknight

    bgus gak idea tue.. bru real kan..
    kena ader scene nangis2 bru drakmatik kan..
    i like!! hehe

  14. ko nak lagi dramatik…ms ko on the way naik bot tu….siap leh main percik2 air..ala2 video klip kan…lagi bagus kalau kat tepi2 bot ko naik tu ade buaya plak sekor dua…

    kira effect natural tu lebih jelas la…so ko pun dpt smpaikan dgn lebih terharu tmpat ko nk gi ngajar tu…

    sabah negeri pilihanku…xcamtu???

  15. whiteknight

    adoii.. huhu~cm nk wt video klip lagu plak..

    pe kate ak wt gitu. then lagu latar belakang maher zain nyanyi.. lg mantop!! hahaha

  16. insyaallah-maher zain…

    haha..lagu tema ko kat sabah…

    best weiii duk sabah…suka sangat…

  17. whiteknight

    aku suka beb.. lgu tue.. hehe

    aku pon suka bah!! (ops!! hehe)

  18. taibah

    tq whiteknight..btw sape gerangan whiteknight ni??kak azzah ke?

  19. yup taibah..die lah tu…hoho…kui3x…

    nama baru…whiteknight sabah…hahahahha

  20. whiteknight

    toru : wehhh. dijangka daftar diri 22 nov nie… haha~ xkeja la.. daftar time cuti.. hohoho~

    taibah: nice to meet u..=) haha~

  21. ko nak daftar kat mane weh???

    sabah ke sarawak???

  22. whiteknight

    ngah tggu surat lo nie..
    khabaran diterima lapor diri 22 nov..
    xkesah sarawakian 0r sabahan..
    hati kamek udah rela… hehe

  23. whiteknight

    hodohnya pic aku nie.. huhu!!

  24. kakwakwkakwkawa=))=))…

    comel la..kiut…hahahhaha

  25. whiteknight

    duhai toru,
    di mana erti seni dimatamu..
    (kawwkawwkaww!!)=P

  26. whiteknight

    wehh maner aci. pic ko aje cun.
    ini tidak adil lor.. hehe =P

  27. ye ye aku tukar…aishhhh

  28. whiteknight

    hahaha.. yes3.. i win.. thanks ye
    wehh… ikin n zul dpt srwk la.. hehe
    aku xdpt lg surat.. ngah berdebar aje

  29. tahniah buat ikin n zul..:)…

  30. whiteknight

    nati ak roger2 lg ek.. senior ko dpt ner.. hehe..

  31. aku ade senior ke???kakwkawkakwka…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s