laptop punca kulit melecur


salam all..

wah awalnya diriku mengadap laptop membaca paper online n berkongsi sesuatu kat blog ini…biasanya aku lebih prefer doing all this thing at night…tapi xtaw kenapa tiba-tiba arini bertukar angin dengan update blog pagi-pagi nih…hoho…

apa berita menarik arini…ye semestinya tentang kes pembunuhan kejam datuk sosilawati yang masih lagi dalam siasatan…kisah artis???owh sorrylah aku x brape nk amik taw sangat la pasal artis-artis nih….huhu…x berapa nak menarik sangat…ahaks…

so,baca je paper arini dari metro online bawa ke kosmo n berita harian….aku xmo ulas ade cerita pasal benda lain…tp nak sharing about laptop…sebab laptop tu ibarat nyawa …ye lah seharian masa dihabiskan depan laptop….

laptop yang diletakkan di atas paha dengan satu jangka masa yang lama boleh menyebabkan kulit melecur…tapi ade ke antara kita yang guna laptop letak atas paha???kebanyakan nya letak atas meja ye tak????dan semestinya menggunakan cooler untuk laptop kita kan…tapi bagi mereka yang suka letak laptop atas paha tu fikir2kanlah….

Leave a comment

Filed under cerita dari berita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s