cerita di bumi skudai…


penat…lelah kadang2 x terkata mengunjungi diri saban hari….malah,ada waktunya seakan tidak punya waktu untuk diri sndiri…terlalu sibuk dengan tugas-tugas dikampus…kuiz,test,esaimen…tidak kira dengan masalah peribadi yang kadang-kala menjengah…

namun disebalik susah payah susah getir itu…ada penghujungnya..untuk sebuah kemanisan…yg akan dijadikan sebagai hadiah atas sebuah kesukaran…

tahniah buat kawan-kawan yg sudah tamat pengajian…tinggal kenangan kehidupan dunia kampus yang penuh mencabar…yang mengajar kita banyak erti tentang sebuah kehidupan…bermulanya langkah baru untuk dunia baru…semoga dunia baru menjanjikan sejuta kemanisan dan pengalaman untuk korang kutip…dan jadikan pengalaman di bumi skudai ini sebagai panduan untuk meneruskan perjalanan yg masih panjang berliku di depan sana….

mgkin korang akan rindukan bumi ini…jgn pernah lupa sejarah yg tercipta disini…bahagia yg terukir disini…luka yg terguris disini…riang tawa yang pernah korang tinggalkan…dibumi ini kita pernah sama-sama berusaha mencari secebis pengetahuan sebagai bekalan kehidupan….dibumi ini kita sama-sama pernah menangis sedih…kenangan yg tercipta akan sentiasa kekal di sanubariku….

terima kasih kalian atas persahabatan yg terjalin ini…

adda n azza

tahniah…

Advertisements

2 Comments

Filed under -cerita kampus skudai-

2 responses to “cerita di bumi skudai…

  1. whiteknight

    Toru, mane mungkin nak sy lupakan kenangan di sane.Ianya akan menjadi bingkisan yg terindah dan tersemat dalam memory card sy. hehe..Kenangan yg sy tidak lupa,bonda sy menangis & sayu hantar sy masuk u kerana faktor jarak yg jauh. Itu sebenarnya pembakar semangat sy tiap kali belajar.

    Skadar pgkongsian kita bersama,setinggi mana kedudukan kita, kekayaan kita ada, kebijaksanaan kita miliki hanya 3 perkara yg paling penting dlm hidup kita iaitu keredhoan Allah SWT, bonda & ayahanda.=)
    semoga success toru dunia &akhirat.

  2. thanks a lot my frenz…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s