cerita coolblog dan wordpress


ada apa dengan blog..ini blog tmpat utk berkongsi cerita n so on..eh2 kat jusco pun ado blog…itu coolblog nyer cite..

“milk shake vanilla letak pearl satu”…

hoho…best nyer..nnt nk gi beli la..tringin plak…aishhh

hoho..tiba2 x ingat nk tulis pasal apa tadi eh..oooo…nak cakap pasal blog saya la..hehe…macam2 jenis blog ada kat dlm internet nih kan..blog sy ade kelebihan ke??ntah sume cite psl sy je…..xde pun cite menarik2  lain..xpe..nanti kite cite yg menarik2 ye..skang siyes agak ke’bz’an lew…hoho….

nak cite pasal motor…eh apa kaitan motor plak…banyak la cite kan..so di pagi yg dingin ini..otakku x mampu nk mengeluarkan idea kerana sudah ngntuk…dan otak tengah sibuk duk fikir pasal exam yang baka menjelma…hoho…kepala nih asyik sakit je..blog2 menarik abad ini..hehe..dulu orang tulis diari je..skang orang tulis blog…beratus2 blog wujud ibarat cendawan tumbuh selepas ujan….hoho…

ngntuk la..nanti malam esok la..rasa nak story about something..pape kita tido dulu….huhu..kenapakah waktu2 yg terpapar di setiap post kebanyakannya selepas kul 12..kerana sy jenis ssh tido malam..huhu….so ini je lah kerja i…daaa

ade tips nk suruh senang tido x??kongsi sket….

Leave a comment

Filed under -life story-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s