~evolusi kl drift vs bz & cik lenni~


hoho…ketinggalan waktu tul aku nih…da berzaman baru nak tgk…hahahhaa..baru arini berkesempatan menonton ekld II setelah hampir 2 minggu di pawagam…tp x puas ati tul aku…hoho..bukan psl cite tuh aku x puas ati….tp psl sound kat wayang tuh..problem apa ntah lew..da lew bayor 10hinggit….pastu sound kejap kuat kejap slow…aduiii hangin diriku ini…tp apakan daya….terpaksa la jugak tgk….nanti kita beli cd plak..kui3x…

so…komen seikhlas atiku ttg cite tuh..walaupun da terlambat….best tu xyah cakap la sume org da taw..cuma ade certain2 part yg lebih kurang kld I je…xtaw la kalo mata aku nih salah…aaron best tp cam da biasa je rasa tgk aaron bwk watak gengster…da mmg terer ar aaron..pe kate aaron tukar jadi watak nerd plak..kui3x…agak2 menjadi x…pastu adnan sempittttttttttttttt…haha en adnan mcm ne jadi ganas pun ttp nampak lucu weiii..kik3x..sama lah cam dlm cite samarinda…ttp nampak lucu…hoho….dlm ati ada taman katakan…..

so…da puas ati dpt tgk kld…walaupun esok exam…bagus cik lenni..teruskan perangai camni…esok exam arini balun tgk wayang..gud2…nak wat camne ini je waktu yg ada…huhu….nape malam nih aku sangat mengantuk….nak study..huhu..petang tadi kan da tido sakan…tp still ngntuk gak….jgn la cmni…minum nescafe panas jap…layannnnn…

berbalik kpd kld….kui3x..part cinta x leh blah….”aku wat camni sbb aku xnak kehilangan kau”…kate aleya kepada zack….kui3x…tangkap cinta beb…kui3x…tp bile tgk dlm kld tuh dpt amik iktibar kat situ….org kalu da tngkap cintan nih..apa pun leh lupa erk….ahaks…leh buang kawan,leh abaikan keje…..masyukkkk tgh angau katakan..bahayanye cinta…tp part yg best pun ada gak….hoho…ops nape part yg aleya meninggal tuh zack x ajar die mengucap erk????no komen..terlupa kut..hehe….

papepun teruskan berkarya…sy sokong filem melayu…tp kalo wat cite best camni mmg la kite tgk..lau cite x best..bkn xmo tgk..tp ntah lew….xkan smata2 nk support beli tiket pastu tido dlm wayang…baik xpyh….cheh pndai aku mengomen dan kata itu ini…hoho..pape pun mmg the best la..nnti wat cite lg the the the best yer en syamsul….kui3x…

okies la sume..memandangkan mata sy sudah sngt2 berat tahap ada simen kat atas kelopak mata nih…aku perlukan ketenangan..hahahahha…nite….esok paper nih😥..gud luck cik lenni..do the best ya…jgn lupa ejaan morphing lg ye…hehe…dithering pun sama..penat hafal..hoho..

sape suka cite nih angkat tangan??sape x suka letak tangan kat bawah je??any comment??

Leave a comment

Filed under -life story-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s