~nature and us~


31 march 2010….

kitorang dak2 spk n spc yg amik subjek “enviromental chem=ec” telah menghabiskan separuh hari menikmati keindahan alam sekitar..di smping itu..wow sangat skematik…hoho..

dimulakan dgn jungle tracking…pastu meniti di atas sebatang kayu merintangi kolam ikan dan akhirnye membersihkan/mengutip sampah2 sarap di kwsn air terjun..gilak kotor air terjun kat situ..huhu….dgn pampernya,plastiknya,polisterin segala bagai..ayarkk…..manusia2 x reti langsung ko nk hargai alam semulajadi ye..menjahanam je reti…huhu…sedih…pape pun sgt best la DR RAZ…thanks sbb bagi kitorang pengalaman baekkk punyer…walaupun penat tp sangat2 happy…menghabiskan masa 1 kelas bersama2…sehari sebelum final..haha…

– aku plak x taw la pe kes nyer bleh gi tinggal purse yg ade segala bagai tu kat sana..maka dgn itu,di atas segala kepenatan yg melanda diri…baru je smpai utm…dlm sejam aku gerak gi gunung pulai balik amik purse..mak oii penat giler…aku rasa cam nk melayang2 je…

bawak kete slow2 je 100 je meter nyer…

hahahahhaa..penat beb..siyes nk cepat smpai kat bilik..nk titon…..gilak punyer penat…hoho…

– aku gi jawab final dgn segala lengan,kaki,badan lenguh2..hahahaha…xpe lah pengalaman..gi plak lambat 15 minit..hahaha..bagus lenni..first paper pun da bagai ko…

– kitorang nih mmg giler gmbr beb…so apa lagi pica…

-mule2 sampai-
-kami-
-semangat nk gi berbakti kpd nature-

2 Comments

Filed under -cerita kampus skudai-

2 responses to “~nature and us~

  1. ali

    wat progam kat kg mano tuh?

  2. gunung pulau 2…hoho…best sangat…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s