sila jaga jari-jari anda wahai blogger


jariku laju menari-nari di atas kibod…meluahkan apa yg terbuku…bercerita dan segala bagai…

kerana jari badan binasa

motif???apa??kenapa??siapa??mengapa???x perlu bertanya…sendiri mau ingat lew..laman sosial,blog,sume la melibatkan internet nih…..kiter kena hati2….jangan tersilap taip,tersalah ketik kibod nih…..dulu kerana mulut badan binasa…skang kerana jari badan binasa…hoho….

rasanya ramai yg tahu semenjak dua menjak nih kerana keterlanjuran dalam meluahkan pendapat,kata-kata yang dikatakan hak masing2..masing2 jugak beb….tp ingat kita ade masyarakat..kita ade orang yg sentiasa memerhati….maka x psl2…mcm2 plak jadi…kalo susahkan sendiri xpe…takut melibatkan insan2 tersayang…huhu…mintak dijauhkan lew

pesanan untuk diri sendiri..

nak bercerita pun agak2 wei….nk kutuk pun agak2 wei..apa ko rasa ko leh mntak maaf ke kat org yg ko kutuk tuh??

kalo die xmo maaf camne??cite kat “sana” nanti la….

aku x mo da cite dan hangatkan lagi crita yg sememangnya hangat….cukup skadar mengingatkan diri aku sendiri….

penulisan ini bebas…

tapi..dalam kebebasan itu ada batasannya…care ur words lew…hoho….

khas kepada “awak”:::(x sebut nama k…ko jgn ngada2 nk claim aku kata ko,pehal terasa ke??..kawkakwa)..

sedap je ko mengutuk org dlm ko nyer page erk..segala bagai ko kate….sedap mulut je…amboi ko ingt ko je ke pandai kata org???jgn sampai org kate ko dah lew yer…kalo nk gaduh tu tgk modal lew..apa barang guna modal sama….malas nk layan je insan2 istimewa mcm ko n kengkawan ko tu…..

Leave a comment

Filed under -life story-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s