~happy besday 2 me~


hehehehehe..arini(8dec)  genaplah usia aku 21 tahun bernafas,membesar,berlari,makan,tido atau sewaktu dengan nye..ahakss…arini jugak la 21 tahun yang lepas mama aku menyambut kelahiran aku dgn penuh kegembiraan..walaupun sakit melahirkan masih terasa tp bila melihat baby comel(aku lah tu) hilang sakit…ahakss..prasan la plak….da besar dah pun baby comel mama…da jadi gadis comel dah pun skang..ehehhehehe…

mama thanks atas segala jasa2mu membesar kan aku…abah thanks atas segala penat lelah mencari rezeki untuk kami…aku bersykur punya keluarga bahagia..walaupun x de smbutan ari jadi ke apa…tp mama x penah lupa besday aku…die slalu ingt..slalu ucap..thankss mama…next year along bagi mama hadiah spesial erk..ehehehhe…

okies la nk tido..nk tido dgn aman di hari jadi yg spesial nih sbb sama hari ngn hari raya aidiladha..ehehhehe…esok nk raya lg..nk smbut besday lagi..ahakss…penatnye..babai..nite…assalamualaikum…

3 Comments

Filed under -life story-

3 responses to “~happy besday 2 me~

  1. selamat menyambut hari mengingati mati besar-besaran buat dirimu🙂

  2. entry special utk anda di blog daku..
    saengil chukah hamnida..

    sory wehh lmbt btul aku wish

    .::NaNi::.

  3. salam. link blog org x oyt. hehe. tenkiu. kawe add doh blog demo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s