~gathering asakelate~


smalam(7 dec 2008)..aku join gath kat kbmall ngn geng2 forum asakelate..best ramai sgt yang pergi…adalah dlm 30 ore….ermm actually aku pergi gath nih utk mengeratkan silaturrahim sesama kawn2 internet..ehehehhe

xdelah kenal dlm internet je….pergi main boling…aku mmg juara..juara longkang..ahakss..aku x pndai pun men boling tp tringin nak main….nnt ade masa aku upload pic gath..ahakss…best la ngn korang..enjoy…jarang aku join gath tapi ntah ngn dak2 forum asakelate nih memang aku rasa best sangat kawan ngn korang..so kepada sape2 yang berminat nak join forum asakelate sila2 la join at http://www.asakelate.ning.com ….sila2 menjenguk website komuniti kami…ahakss…website ini adalah hak milik persatuan belia asal kelantan(pembela)….boleh la kenal ramai2..ehhehehehe

website nih jugak ada lagu tema sendiri…sape2 yg nk dgr boleh klik sini…. http://asakelate.ning.com/video/2342201:Video:23536

hrp2 nnt ada lagi la gath geng2 asakelate ye..ehehhehe sama2 kita membuat amal dan mengeratkan silaturrahim..amin..smoga persahabatan kita smakin erat dan berkekalan..

1 Comment

Filed under -life story-

One response to “~gathering asakelate~

  1. owh…
    gath….beznyer kalu leh g….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s