~penat tp best~


apa yang penat tp best tuh??penat 2 hari menjadi sukarelawan kat psat pemindahan banjir tp best sgt pengalaman nih..uhuhuhuhu..masak ramai2..meriah..makan apatah lg mmg beramai2..ahakss..rasa cam x puas duk kat sana…

mgkin lau ade masa dan keadaan mengizinkan aku pergi lagi kat sana..aduhai esok bdk2 nih nk g lagi…aku surrender beb…x larat…da jadi cam umah no 2 je kat sana…ehehhehehe…

mcm2 aktiviti dianjurkan oleh ngo utk budak2..yelah dr dorang menghabiskan ms camtu je baik wat aktiviti mcm men puzzle,kuiz,melukis…aktiviti riadah such as berebut kerusi..aktiviti islamik spt belajar cara nk amik wudu’ n so on..kanak2 mmg exited..biasalah bdk2…benda baru n menarik bagi dorang…lagipun agknye boring jugak dorang duk lepak je dr pagi ke mlm..mlm ke pagi…

lau korang bekesmpatan join aktiviti2 camni..joinlah x rugi wa ckp lu..best..walaupun penat skit..biasalah tuh…

lain kali lau aku bekesempatan lagi join aktiviti2 camni…aku crita lg k..pic nnt aku upload..mlm nih x smpat..penat…jari jemari aku nih da penat sgt,x larat lagi nk menari2 atas kekunci kibod nih…….nk titon..nite..

assalamualaikum…

Leave a comment

Filed under -life story-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s