~experience~


smalam aku g bantu mangsa banjir kat kg bunohan,tumpat,kelantan..uhuhuhuuhu…xde pape yg menarik sgt sbb kitorang just g tolong masak untuk mangsa banjir…tp best la jugak ramai2 meriah…ehehehheh

nih la first time pengalaman aku masak utk mangsa banjir…kesian tgk kat mangsa banjir tido atas meja…tido atas kerusi..tido berlapikkan toto je..uhuhuhuhu da lah musim sejuk dgn hujan yg berterusan..alhamdulillah arini da panas sket so mungkin air surut la skit..

lau hujan masih lg turun esok2 mungkin kitorang akan pergi lagi…ehehehhe…best jugak pengalaman ni…boleh jumpa ramai orang..boleh mengeratkan silaturrahim sesama kita…ehehhehehe

lain kali aku crita lagi…nih ngantuk sbb badan rasa penat…ehehhehe..nk titon..smalam pun kul 12 br smpai umah…

1 Comment

Filed under -life story-

One response to “~experience~

  1. salam.. baguslah tlg mangsa2 banjur tu, ari ni mungkin ari diorg susah.. seksok entah kita lak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s