cerita kampus..oct,15..08


=da penghujung sem..tp rasa mcm byk benda lg x wat..uhhuhuhuuh..ade lg presentation..esaimen ade lg 1..test,kuiz, n then final..penatnye rasa sem nih.

=da lah aku duk bilik single…..borim..borim sgt2 tp nk wat camne..lg better aku boring sbb x de kwn dr ade kwn tp mcm xde..adui lagi menyakitkan..ahaks..

=where r u my beloved frenz??windu sama kamo..bestnye kalo kamu ade disini..boleh kita bergembira krn kita satu..jiwa dan kehendak kita sama..apa yg ko pkkan aku pun sama..ehehheh

=igt lg mase ko dtg sini aritu…btp kuatnye hubungan ati kita..ko msg aku suh beli something tp aku tinggal hp kat bilik..aku kat kedai time tuh..tiba2 je terdetik lam ati aku nk beli..rupa2nye ko anta msg kat hp aku kat dlm bilik tu…walaupun aku x dpt baca msg tu..tp apa yg ko nak tu smpai pade aku..

=happynye hidup ngn ko…ketawa ajer..x penah kita sedih kan..sbb time kita betul2 sedih kita sama2 nanges..ehehhehe..

=smpaikan ade org tanya nape kita asyik ketawa je..apa yg lucu..bukan lucu la tp happy…..happynye hidup kitorang asyik ketawa je..ehehhehe..minggu nih ko dtg lagi..nk tido kat sini x??pasti ko rindu aku kan…

Leave a comment

Filed under ~♥persahabatan♥~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s